YANGIN DOLAPLARI

CAM KAPAKLI YANGIN DOLAPLARI

Cam kapaklı yangın dolaplarımız 177 değişik ebat ve özellikle imal ettiğimiz tüm dolaplarımızda sac kapak yerine cam kapak uygulanabilir. Dolayısı ile cam kapaklı yangın dolaplarımızda dolap içerisindeki malzemeler rahatlıkla görülebileceğinden daha fonksiyonel ve daha dekoratif olacaktır.

ARAZİ TİPİ ÇİFT VE TEK MAKARALI YANGIN DOLAPLARI
Soğuk hava şartlarından ve su sızıntılarından etkilenmeyecek şekilde yapılan çift ve tek makaralı bu ürünlerimiz kullanım kolaylığından dolayı, daha çabuk ve etkili müdahale için dizayn edilmiştir. Beton zemine gömülen ayaklar üzerine monte edilebilecek özelliktedir.

SIVA ALTI ve SIVA ÜSTÜ YANGIN DOLABI

Serimizin bu modeli duvar içinde monte edilmektedir. Hortum markası 90 + 180 derece dönme hareket serbestliğine sahiptir. Mimari isteklere göre değişik büyüklükte kapak ve kabin çeşitleri vardır. İsteğe göre; yangın söndürücü ya da hidrant ve valfin konulabilecek ek bir kabin bulunan ya da kapak kısmı cam olan modellerimiz bulunmaktadır.

TÜPLÜ YANGIN DOLABI

Endüstriyel tesislerde, fabrikalarda, depolarda, limanlarda, bahçelerde, korularda ve ormanlarda, su ile yangın söndürme sistemlerinde, hidranlardaki suyu yangına püskürtmede, ihtiyacınız olan hidrant anahtarı, hortum, lans ve rekorları muhafaza eden yerlerdeki hidrantların yanına monte edilirler. Dış şartlara uygundur.

Sunuş  I  Ürünlerimiz  I  Site Haritası  I İletişim
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ulvi Cemal Erkin Caddesi Yıldız Sanayi Sitesi 5. Blok No: 62 Ostim / ANKARA
 Tel:
  ( 0312 ) 354 61 74 - 354 61 75 - 354 79 94 - 354 79 95 & Tel-Fax: ( 0312 ) 354 49 36

www.tam-tup.com